ایسنا/قم مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، شامگاه ۱۳ خرداد با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب، رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب در قم، علما، اساتید و طلاب حوزه علمیه و عموم مردم در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی ضمن تسلیت ایام ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، به دغدغه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در رابطه با تحریف امام خمینی(ره) اشاره نمود و با تاکید بر اینکه تحریف شخصیتها به این است که اهداف آنها جابهجا شود، عنوان کرد: در مورد امام خمینی عدهای سلیقهای سخنان ایشان را به نفع خود و جریان مطبوعشان تفسیر و تحریف نمودند.
وی به فرازهایی از وصیتنامه امام خمینی(ره) در رابطه با تحریف سخنانشان اشاره کرد و ادامه داد: امام خمینی(ره) در فراز پایانی وصیتنامه، نسبت به مطالب غیرواقعی تذکر دادهاند.
وی در ادامه بابیان اینکه در چهار آیه قران کریم، سخن از تحریف به میان آمده است، اظهار کرد: خداوند متعال در آیه ۷۵ سوره بقره در رابطه با تحریف سخنان حضرت موسی(ع) توسط عدهای از یهودیان میفرماید؛ آیا طمع دارید که به (آئین) شما ایمان بیاورند، و حالآنکه گروهی از ایشان کلام خدا را میشنیدند و باآنکه حقیقت آن را مییافتند تحریفش میکردند و از کار خویش آگاه بودند.
این استاد حوزه و دانشگاه ضمن اشاره به مصادیقی از تحریفهای بزرگ تاریخی، شیطان را بزرگترین تحریفکننده هستی دانست و گفت: قران کریم در آیه ۱۱۹ سوره نساء تحریف را یکی از کارهای بزرگ شیطانی ذکر میکند.
وی سامری را یکی از بزرگترین تحریفکنندگان تاریخ بشریت دانست و با تاکید بر اینکه باید مراقب سامریهای امروز باشیم، اظهار کرد: تحریف غدیر و تحریف معنوی مولا در روز غدیر، مسیر امت اسلامی را تغییر داد. حتی تحریف روایت شریف « إِنِّی تَارِک فِیکمُ الثَّقَلَینِ مَا إِنْ تَمَسَّکتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا کتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی اهلبیتی» به «کتاب الله و سنتی»، از دیگر تحریفهای بزرگ و مؤثر در تاریخ بشریت بود.
وی به قدیمیترین سند روایت میهمانی رسولالله (ص) و معرفی حضرت علی (ع) بهعنوان برادر، وصی و خلیفه بعد از پیامبر اشاره نمود و تصریح کرد: متاسفانه کتابهایی که در سالیان اخیر به چاپ میرسند که دال بر فضائل اهلبیت علیهمالسلام هستند، این مطالب را حذف و یا تحریف میکنند. تحریف بزرگترین عامل شکلگیری واقفیه، کیسانیه، اسماعیلیه و ادعای دروغین دهها مهدی در گستره تاریخ بود؛ تحریف باعث میشود، تا عدهای سطحینگر، یمانی باطل را بهجای امام زمان بپذیرند و آن را جا بزنند.
حوزه علمیه در مقابل هتاکی کسانی که اسلامیت نظام را نشانه گرفتند سکوت نکند
رفیعی به چگونگی و موارد تحریف امام خمینی (ره) اشاره نمود و افزود: افرادی که درگذشته در این کشور مسئولیت داشتند، باکمال پررویی اهداف انقلاب را به سخره گرفته، ولایتفقیه را صخرهای در مقابل مردم معرفی میکنند؛ از حوزههای علمیه گلهمندیم، چرا حوزه باید در مقابل هتاکی این افراد که ولایتفقیه و روزی جمهوریت و روزی دیگر اسلامیت نظام را نشانه میگیرند، سکوت کند.
وی تفسیر جمهوری خواهانه صرف را از مهمترین مؤلفههای تحریف اندیشه امام خمینی(ره) دانست و بابیان اینکه امام خمینی(ره) ندای مردمسالاری مبتنی بر اندیشه اسلامی را سر دادند و نظریه ولایتفقیه را تبیین نمودند، اظهار کرد: حذف ندای ولایتفقیه امام(ره) و داشتن نگاه صرف جمهوریت نسبت به اندیشه امام خمینی(ره) از موارد تحریفی است؛ عدهای با دیکتاتوری معرفی کردن ولایتفقیه ذهن و ضمیر جوانان را آلوده نمودهاند؛ امام خمینی(ره) جمهوریت در کنار اسلامیت و ولایتفقیه را ندا میدادند.
رفیعی سازگاری با غرب را از دیگر تحریفهای اندیشه امام خمینی(ره) دانست و با تأکید بر اینکه امام(ره) استکبارستیز بودند و هیچگاه سازش با دشمن را بر نمیتابیدند، اظهار کرد: امام خمینی(ره) چتر جریانهای درون نظام اسلامی در مقابل بارش فکری اندیشههای انحرافی بودند. برخورد رحمانی امام همواره در عین قاطعیت و شجاعت وصفناپذیر در مقابل دشمن بود.
سخنران محفل معارفی حرم مطهر تصریح کرد: رهبر عظیم الشان انقلاب در سخنرانی فرمود:«امام مجسّم در همین وصیتنامه، بیانات و گفتارها است. محتوای آن امامی که توانست دنیا را تکان بدهد، همین چیزهایی است که در این وصیتنامه و مانند اینها هست»؛ لذا اصول اندیشه امام را باید بافکر و وصیتنامه و آراء آن شناخت و معرف امام اشخاص و افراد نیستند؛ کسی نمیتواند امام خمینی(ره) را به نفع خودش مصادره کند.
رفیعی به اصول اندیشههای امام خمینی(ره) اشاره نمود و اسلام ناب محمدی در برابر اسلام آمریکایی را از مهمترین اصول اندیشه ایشان دانست و بیان کرد: اتکا به خداوند متعال در همه امور، اعتقاد به اراده مردم و جوانان، حمایت از محرومان، روحیه استکبارستیزی، اصل وحدت ملی، قانونگرایی و قانون مداری، ساده زیستی مسئولین و توصیه به مردمی بودن مسئولان از برجستهترین اصول اندیشه امام خمینی(ره) است.
وی با تاکید بر اینکه امام خمینی(ره) بهدرستی اعتقاد داشتند که اراده مردم میتواند وضعیت دنیا را تغییر دهد، اظهار کرد: امام(ره) دنیا را از دوقطبی بودن خارج ساخت و تصور الزام وابستگی ملتها به یکی از دو قدرت استبدادی و استکباری را در هم شکست. امام خمینی(ره) بارها بر حمایت مسئولین از محرومان تاکید میکردند، متاسفانه برخی از مسئولین از زندگی، اخلاق و منش و مرام دوران امام خمینی(ره) فاصله گرفتهاند.
برخی از افراد اندیشههای امام خمینی (ره) را تحریف کردند
وی ضمن اشاره به روحیه استکبارستیزی امام خمینی(ره)، اصل وحدت ملی و حمایت از تمام جریانهای درون نظام اسلامی را از دیگر ویژگیهای اندیشه امام(ره) توصیف نمود و اضافه کرد: متاسفانه برخی از افراد و جریانها، اندیشههای امام خمینی(ره) را تحریف نموده یا به نفع خود مصادره و در اذهان عمومی بین رهبر معظم انقلاب و امام خمینی(ره) فاصله ایجاد میکنند؛ درحالیکه همانها میدانند، هیچکس بهاندازه رهبر معظم انقلاب با سیره و منش اما خمینی(ره) آشنا نبوده، هیچکسی بهاندازه معظم له مبتنی بر سیره ایشان عمل ننموده است.
منبع خبر: خبر گزاری ایسنا